Organisatie

Het event Bewust Wonen en Leven is bedoeld voor iedereen die bewust keuzes wil maken om duurzamer te wonen en te leven. Tijdens het event inspireren we je op een uitnodigende manier, zodat je kunt kennismaken met dat wat Olst-Wijhe en omgeving in huis heeft op het gebied van comfortabel, levensloopbestendig en duurzaam wonen en je kunt proeven hoe lekker de producten dicht bij huis zijn!

Entree is gratis. Het event is een leuke middag uit voor het hele gezin. Naast alle informatie die je er kunt halen, zijn er natuurlijk lekkere hapjes, gezellige muziek en er is een ontdekhoek voor jong en oud. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

 

Zien we je op 11 november in het Holstohus?

Ut Huus is een organisatie in Olst-Wijhe,werkzaam op het gebied van welzijn, sport en cultuur. Wij ondersteunen lokale initiatieven, omdat we graag bijdragen aan de vitaliteit en dynamiek in de lokale gemeenschap. Het liefst doen we dat met inwoners en maken we gebruik van hun talent. ‘Ontmoeten’, ‘verbinden’ en ‘delen’ staan hierbij centraal. ‘t SPOC in Wijhe, het Holstohus in Olst en tijdelijk ook het sportcafé De Hooiberg in Olst zijn ontmoetingsplekken waar inwoners elkaar treffen en samen activiteiten ondernemen. Die plekken zijn in beheer bij ut Huus. Graag kennismaken met ons? U bent welkom!

 

We zijn bereikbaar via 0570-683939 of via info@uthuus.nl

We hechten allemaal veel waarde aan een fijne en veilige leefomgeving. Daarbij is duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Duurzaamheid neemt een grote rol in, in hoe we leven en hoe we wonen. Als gemeente hebben we een belangrijke taak om onze inwoners te informeren over het belang van duurzaam leven. Hierover hebben we bijvoorbeeld in juli een magazine uitgebracht. Nu organiseren we een event om u op een leuke manier kennis te laten maken met het thema duurzaamheid, in de breedste zin van het word.

 

Hoe wij wonen en leven heeft direct invloed op de wereld waarin we met elkaar leven. Als we bewuste keuzes maken zorgen we dat wereld ook nog een mooie plek is voor generaties na ons.

Hoe pas je bijvoorbeeld je tuin zo aan dat het water goed wegzakt en je minder last hebt van warmte? Hoe kun je je huis aanpassen zodat je als je ouder wordt langer thuis kunt blijven wonen? Hoe wek je je eigen energie op én hoe kun je energie besparen? Hoe kun je met je voeding invloed hebben op een beter klimaat?

 

We hebben verschillende ondernemers en andere partijen bereid gevonden om u op ideeën te brengen. Benieuwd? Kom dan op 11 november naar het Holstohus!

 

Kijk voor meer informatie over het thema duurzaamheid ook op olst-wijhe.nl.

Locatie

Holstohus
Jan Schamhartstraat 5
8121 CM Olst
0570 683 939

Bewust Wonen en Leven

Zondag 11 november

13.00 - 18.00 uur

Contact

Voor vragen en meer informatie
kunt je mailen. 
Je kunt ons ook volgen op Facebook
Bewust Wonen en Leven is een event georganiseerd door de Gemeente Olst-Wijhe in samenwerking met ut Huus.