Maaltijd buffet

Het herfst hoofdgerechten buffet

Aan het eind van het event Bewust Wonen en Leven is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het overheerlijke herfst hoofdgerechten buffet! Tussen 18.00 en 20.30 uur staat er allerlei lekkers klaar, gemaakt van producten uit het seizoen en van lokale leveranciers. Reken maar dat dat smullen wordt! Koop hier voor slechts €14,75 je ticket voor het buffet, dan ben je verzekerd van een plek!

 

 

Het buffet

Wildstoofpot, wildzwijnhaas met paddenstoelensaus, gepocheerde zalm met wittewijnsaus, maishoenderfilet, procureur, witlof ham kaas, spruiten, stoofpeertjes, rauwkorst salade, friet en aarappelkroketjes

 

Speciaal kindertarief

Heb jij één of meer kinderen in de leeftijd tot 12 jaar en zelf een ticket gekocht? Dan kan jouw kind voor € 0,50 per levensjaar mee-eten!* Dit bedrag wordt ter plekke afgerekend in eetkamer Hier is Ut. Zo wordt het middagje uit nóg leuker!

 

* Dit geldt alleen wanneer kinderen (tot 12 jaar) vergezeld zijn van een volwassene. De volwassene dient in het bezit te zijn van een ticket. Max. 2 kinderen per volwassene.

ETEN BIJ

EETKAMER

HIER IS UT

[ Website ]

Locatie

Holstohus
Jan Schamhartstraat 5
8121 CM Olst
0570 683 939

Bewust Wonen en Leven

Zondag 11 november

13.00 - 18.00 uur

Contact

Voor vragen en meer informatie
kunt je mailen. 
Je kunt ons ook volgen op Facebook
Bewust Wonen en Leven is een event georganiseerd door de Gemeente Olst-Wijhe in samenwerking met ut Huus.